Prestigio Multiphone 5455 DUO Cep Telefonu İnceleme


Prestigio Multiphone 5455 DUO Cep Telefonu İnceleme
Prestigio Multiphone 5455 DUO İnceleme


Bu yazımda sizlere Prestigio Multiphone 5455 DUO cep telefonu incelemesi hakkında bazı bilgiler verecek ve telefonun hem özellikleri, hem de muadillerinden farkı hakkında açıklamalar yapacağım. 4.5 inç boyutunda ve çoklu dokunulabilme özelliğine sahip bir ekrana sahip olan telefon, aynı zamanda Gorilla Glass koruması ile gelmekte.

Telefonun Sony, Samsung gibi firmalar tarafından satışa sunulan muadillerinden en önemli farkı çift SIM kart desteği ile gelmesi. Bu sayede iki telefon taşımaktan kurtulabilir ve tüm işlemlerinizi tek bir tanesi üzerinden rahatlıkla halledebilirsiniz. Ayrıca ürünün oldukça güçlü bir bataryası bulunuyor: 2400 mAh bataryaya sahip olan telefon, 672 saat stand by konumunda bekleyebilmekte.

Prestigio Multiphone 5455 DUO Cep Telefonu İnceleme

1 GB RAM, 13 MP kamera ve metal kasa ile gelen telefonun bu özelliklerinin de orta segmentteki bir telefon için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Asphalt gibi oyunlar oynamayacak, Torrent programı çalıştırmayacaksanız sadece bazı uygulamaların kullanımı ve telefon işlevi için 1 GB'lık RAM size fazlasıyla yetecektir.

Ayrıca ürünün 4.4 Android KitKat desteği ile geldiğini de belirtelim.

Telefon, ülkemiz içerisine satış yapan teknoloji marketleri içinde yaklaşık olarak 650-700 tl civarında satılmakta. Dolayısıyla Prestigio Multiphone 5455 DUO'nun orta segmentin tercih edilebilecek akıllı telefonlarından birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Prestigio Multiphone 5455 DUO Cep Telefonu İnceleme

0 yorum:

-->