Game of Thrones Apk Obb Android


Game of Thrones Apk Obb Android
Game of Thrones Apk Obb

Bugün sizlerle efsane dizinin oyunun Game of Thrones Apk ve Obb dosyalarını paylaşarak Game of Thrones Android oyununa erişmenizi sağlayacağım. Dünya çapında birçok izleyiciye sahip olan ve yakın zaman içinde 5. sezonunun yayınına başlanacak olan diziden uyarlanmış bu oyunda, dizide daha önce yayınlanmış bölümlerde geçen sahneleri animasyon olarak tekrar yaşıyor ve bu sırada oyunculardan birisini canlandırıyorsunuz.

Oyun özellikle savaş sahnelerinde oldukça heyecanlı bir hal alıyor. Savaş esnasında yapılan ok atışlarından korunmak için kalkan kullanmak, kimi zaman düşman ordunun askerlerine saldırmak ve kendi arkadaşlarınızı kurtarmak gibi görevleriniz de bulunmakta. Düşmanın kılıç darbelerinden korunmak için eğilmeniz, sağa veya sola kaçmanız, fırsatını bulduğunuzda da zayıf bölgelerine vurmanız veya onu kalkanınızla ittirmeniz gerekmekte. Bu arada üzerinize düşmesi muhtemel at arabası gibi eşyalardan da gerekli hareketleri yaparak kurtulabiliyorsunuz.

Game of Thrones Apk Obb Android

Hem savaş sahneleri, hem de diyalogları sırasında hiçbir kopukluk yaşatmayan ve grafikleri oldukça başarılı bir şekilde oluşturulmuş olan bu oyunun, özellikle Game of Thrones dizisinin hastası olanlar tarafından ciddi bir rağbet göreceğini düşünmekteyiz.

NOT: Oyun çok iyi grafiklere sahip bir oyun olduğu için yapımcı her cihazda aynı oynayış zevkini vermesi için, gpulara göre apk ve obb dosyaları çıkarmış. Mali, Tegra, Adreno ve Power Vr olmak üzere 4 gpu var. Cihazınız bu 4ünden birine ait olan gpuyu kullanıyor. Eğer hangisi cihazınıza uygun bilmiyorsanız yorum atın, kafanıza göre indirirseniz oyunun çalışma ihtimali %25 olur. Bilmiyorsanız yorum atın, ben söylerim, üzülmeye gerek yok :) 

Not 2: İndirme linkini tek verdim gittiğiniz sayfada adreno, power vr ve mali-tegra için olan linkler bulacaksınız

Game of Thrones Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Game of Thrones Apk Obb Android

0 yorum:

-->