Zombies: Line of Defense Apk Obb Android


Zombies: Line of Defense Apk Obb Android
Zombies: Line of Defense Apk Obb

Bugün siz değerli ziyaretçilerimle Zombies: Line of Defense Apk dosyasını paylaşarak Zombies: Line of Defense Android oyununa erişmenizi sağlayacağım. Oyun adından da anlaşılabileceği gibi bir sizi bir zombi avına çıkartmakta.

Oyunda birçok yeri saran, yakaladıkları normal insanları öldüren ve onların beyinlerini yiyerek beslenen zombiler, birçok insanın hayatını tehdit etmekte. Siz ise zombilere karşı ağır silahlarla donatılmış ve onları yok etmek konusunda tam yetki almış bir savaşçıyı canlandırmaktasınız. Zombileri öldürmek için ise sadece adamlarınız, silahlarınız veya gücünüz yeterli olmayacak: çeşitli taktikler belirlemeniz, zombileri belirli alanlarda kıstırabilmeniz ve size yaklaşmalarına imkan vermeden anında imha etmeniz gerekmekte.

Zombies: Line of Defense Apk Obb Android

Oyun silahsız vatandaşları kurtarmanız ve zombileri öldürmeniz gereken 40'ı aşkın bölümden oluşmakta. Elbette ki her bölümde işler biraz daha zorlaşıyor ve zombi avı daha da zor bir hale geliyor. Başarıyla geçtiğiniz her bölümün ardından haritadaki diğer kilitli bölgeler açılıyor ve bu alanlarda da zombilerle savaşma fırsatı yakalıyorsunuz.

Oyunu indirmek için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Zombies: Line of Defense Apk Obb Android

0 yorum:

-->