Family Guy The Quest For Stuff Hile Mod Apk


Family Guy The Quest For Stuff Hile Mod Apk
Family Guy The Quest For Stuff Hile Apk

 Bu yazımda sizlere Family Guy The Quest For Stuff Hile Mod Apk hakkında bilgi vermek ve hileyi indirebileceğiniz indirme paylaşmak istiyorum. ABD'de yaklaşık 13 senedir yayınlanan ve oldukça büyük bir hayran kitlesi edinmiş olan yetişkin çizgi dizisi Family Guy, artık oyun versiyonuyla karşımızda.

 Diziyi izleyenler hatırlayacaktır, baş kahramanlardan birisi olan aile babası Peter Griffin, can düşmanlarından birisi olarak belirlediği (çoğunlukla da sahneye bir anda çıkan) büyük bir horozla zaman zaman çok şiddetli kavgalara tutuşmakta, bu kavga bütün Quahog şehrini etkilemektedir. Yine böyle bir kavganın sonunda şehir yerle bir olur ve bizim de görevimiz Quahog'u yeniden inşa etmek, düzenlemek ve gerçek sahibi olan kahramanlarımızı birer birer geri getirmek oluyor.

Oyunda vereceğiniz kısa ve uzun süreli talimatlar sayesinde görevler başarılı oldukça para kazanıyor ve sonrasında da şehri dekore etmeye devam ediyorsunuz.

Family Guy The Quest For Stuff Hile Mod Apk

Sizlerle indirme linkini paylaşacağımız hile ise normal şartlarda parayla uygulama içi alım imkanı sunan oyunun bu özelliğini kapatarak, istediğinizi sorunsuz bir şekilde almanıza imkan sağlamak üzere tasarlanmış.

Hileyi indirmek için linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA!

Family Guy The Quest For Stuff Hile Mod Apk

0 yorum:

-->