Pocket Planets v1.0.5 Apk Android


Pocket Planets v1.0.5 Apk Android
Pocket Planets

Bu yazımda sizlere Pocket Planets Apk yani Pocket Planets Android programı hakkında çeşitli bilgiler vermek ve programın indirme linkini sunmak istiyorum. Android kullanıcıları için oldukça sıradışı ve kullanışlı bir program olan Pocket Planets,  3D desteği de bulunan bir güneş sistemi simülatörü.

Program uydudan çekilmiş kimi görüntüleri ve gezegenler hakkında yapılmış bazı güncel keşifleri veritabanına aktarıyor ve kullanıcılarını bunlardan haberdar ediyor. Neredeyse 200'e yakın uzay cismini gözümüzün önüne getiren Pocket Planets, gezegenlerin uydularına ve ne zaman keşfedildiklerine dair bilgileri barındırmasıyla da araştırma ödevlerine ve genel kültürünüze ciddi katkılarda bulunacak.

Pocket Planets v1.0.5 Apk Android

İster astronomiye başlangıç düzeyinde hakim olun, isterseniz akademik bir astronomi bilginiz olsun, program her türlü kullanıcı için kullanılabilir düzeyde oluşturulmuş. Komplike bilgi almak isteyen için de, sadece tanım olarak bazı kavramları öğrenmek ve bilmek isteyenler için de ayrı ayrı bölümler mevcut. Ancak programın içinde sadece Mars, Venüs, Jüpiter gibi gezegenlere dahil bilgiler alabiliyoruz. Bizden çok daha uzakta bulunan Orcus, Varuna, Ceres gibi "cüce gezegen" olarak anılmakta olan cisimler ise programın bilgisi dahilinde değil.

Pocket Planets v1.0.5 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Pocket Planets v1.0.5 Apk Android

0 yorum:

-->