XOLO Q900s Plus Özellikleri İnceleme


XOLO Q900s Plus Özellikleri İnceleme
XOLO Q900s Plus Özellikleri

Bu yazımda sizlere XOLO Q900s Plus telefonunu tanımanız için XOLO Q900s Plus İnceleme'sini paylaşacağım. Hindistan şirketi olan Xolo tarafından üretilen bu telefon, Çinli ve Rus rakiplerinin yanında yer alarak Hindistanlıların da bu konudaki çalışmalardan geri kalmadığını göstermekte.

1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanına sahip olan telefon, Samsung, Sony gibi şirketlerin ürettiği üst düzey telefonlar kadar ciddi sistem kaynakları bulundurmasa da, yine de günlük kullanım için ideal bir donanımla geliyor. Ayrıca telefonda çift sim kart özelliği ve harici hafıza kartı slotu da bulunmakta.

Gelelim telefonun kamerasına. 8 MP'lik bir arka kamera bulunduran telefon, ışığın yetersiz kaldığı zamanlarda imdadımıza yetişen bir led ışığına da sahip. Bunun yanı sıra, selfie çekebilmek amacıyla da 2 MP'lik bir ön kamera bulundurmakta.

XOLO Q900s Plus Özellikleri İnceleme

Dünyanın en hafif akıllı telefonlarından birisi olma unvanını kazanan ve tanıtımlarının hemen hemen birçoğunda bu ibareyi görebileceğimiz XOLO Q900s Plus Android işletim sistemine sahip ve 4.4 Kitkat kullanıyor.

Telefonun Hindistan'daki satış fiyatının 130 $ civarlarında olacağı açıklansa da, ülkemize ne zaman geleceği ve hangi fiyattan satılacağı konusunda net bir bilgi bulunmamakta.

XOLO Q900s Plus Özellikleri İnceleme

0 yorum:

-->