SmartWatch S-6 Bluetooth'lu Akıllı Saat İnceleme


SmartWatch S-6 Bluetooth'lu Akıllı Saat İnceleme


Bu yazımda sizlere SmartWatch S-6 Bluetooth'lu akıllı saat incelemesi hakkında bazı bilgiler vermek ve saatin özellikler hakkında bazı detaylar aktarmak istiyorum.

Bilindiği gibi akıllı telefonlara yardımcı bir aksesuar olarak tasarlanmaya başlanmış olan akıllı saatler, oldukça yeni bir teknoloji olarak öne çıkıyor ve birçok firma, bu alanda bir pay kapma yarışı içinde. S6'nın piyasaya çıkmasının da doğrudan bununla bağlantılı olarak değerlendirmemiz mümkün.

Android 4.0 işletim sistemine sahip olan Smart Watch S-6'nın kamerası, WiFi ve GPS alıcısı, 4 GB da dahili alanı bulunuyor. telefonunuza yardımcı olmak üzere tasarlandığı için bu özellikleri şimdilik oldukça yeterli.



Saatte gelen aramaların ve SMS'lerin de bilgilendirmesi hem titreşim, hem de ekrandan verilen uyarı sayesinde kolaylıkla algılanabiliyor. Böylece özellikle metro, asansör, otobüs gibi sıkışık ortamlarda veya telefonunuza bakmanızın görgü kuralları açısından çok da uygun kaçmayacağı ortamlarda rahatlıkla size gelen iletiler hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Saatin yurtdışı fiyatı 165 $ civarında olmakla birlikte, ülkemizdeki fiyatı konusunda ise şimdilik net bir bilgi bulunmamakta.

SmartWatch S-6 Bluetooth'lu Akıllı Saat İnceleme

0 yorum:

-->