Ottomania Para Hilesi Apk Android


Ottomania Para Hilesi Apk Android
Ottomania Para Hilesi


Bu yazımda sizlere Ottomania Hile'si yani Ottomania Hile Apk hakkında bilgi vererek, oyunun hilesini indirebileceğiniz bir adet link paylaşmak istiyorum.

Tamamen ücretsiz şekilde kullanılabilmekte olan oyunda, adından da anlaşılabileceği gibi Osmanlı dönemindesiniz. Göreviniz ise Türk kalelerini, kulelerini savunmak ve düşmanla buraları teslim etmemek adına çarpışmak. Oyunda zaman zaman Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Osman Bey gibi karakterlerin yerini de alabiliyor, Battal Gazi, Yeniçeriler gibi tarihi figürleri komuta etme imkanı bulabiliyorsunuz. Bölümler ilerledikçe karakterler de tarihsel gerçekliklere uygun bir şekilde değişiyor ve karşımıza yenileri çıkmaya başlıyor. Bu arada, oyunun yapımcılarının ve geliştirici mühendislerinin de 6 Türk'ten oluşan bir yerli firma olduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Ottomania Para Hilesi Apk Android

Oyun, kendisiyle benzer şekilde oynananlara kıyasla bonus kazanmayı biraz daha zorlaştırmış durumda ve bu da ihtiyacınız olan item'leri alamamanıza veya sürenin gereksiz bir şekilde uzamasına sebep olabiliyor. Bunu engellemek için ise para hilesini kullanabiliyor ve süreyi kısaltarak, oyunun yeniden keyifli bir hale gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

Oyunu indirmek için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Ottomania Para Hilesi Apk Android

0 yorum:

-->