Tomtom Turkey Apk Android Güncelleme v1.4 (Son Sürüm)


Tomtom Turkey Apk Android Güncelleme v1.4 (Son Sürüm)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Tomtom Turkey Apk'nın son sürüm Tomtom Güncelleme'si olan Tomtom Turkey v1.4 versiyonunu paylaşacağım. Uzun süredir navigasyon paylaşmıyordum, iki gün üst üste bombaları patlatayım dedim :D Dün sygic bugünde Tomtom turkey sizlerle. Tomtom, android navigasyon programlarında sygic ve igo kadar adından söz ettiren bir navigasyon olmasa da tomtom'un en popüler 3. android navigasyonu olduğunu söyleyebilirim. Tomtom'un artı yanlarından bahsetmek gerekirse şunu söyleyebilirim ki tomtom'un kullanışı çok rahat ve basit bir arayüze sahip olduğunu düşünüyorum. Google haritaları çok kullanan ve kullanılışını seven arkadaşlar varsa eğer Tomtom'u da seveceklerine eminim.

Tomtom Turkey Apk Görseller:


Tomtom Turkey Apk Android v1.4 (Güncelleme: Son Sürüm)

Tomtom Turkey Android Kurulumu:

  • Tomtom Klasörü adlı dosyayı indirin. Winrar ile rar dosyasını açın içinden çıkan klasörü direk hafıza kartına atın.
  • Tomtom Speedcam adlı dosyayı indirin. Winrar ile rar dosyasını açın içinden çıkanı Tomtom Klasörü içinde yer alan files/Turkey dizinine atın.
  • Tomtom Apk adlı dosyayı indirin direk telefonunuza atın ve kurun.Apk'yı kurarken wifi açık olsun yoksa sorun oluşabilir.

Tomtom Klasörü>>> TIKLA İNDİR!
Tomtom Speedcam>>> TIKLA İNDİR!
Tomtom Apk>>> TIKLA İNDİR!

Tomtom Turkey Apk Android Güncelleme v1.4 (Son Sürüm)

2 yorum:

  1. Önbelleği temizle diyerek tekrar deneyin yine olmassa silip tekrar kurun, programda herhangi bir sorun yoktur. Sorunsuz çalışıyor.

    YanıtlaSil

-->