Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb Android


Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb Android
Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb

Bu yazımda sizlere Oddworld: Stranger's Wrath Apk yani Oddworld: Stranger's Wrath Android hakkında bilgi vererek oyunu nereden indirebileceğinize dair yol gösterecek bir adet link sunmak istiyorum.

Oddworld'ün içinde geçen bu oyunda amacı suçlu yakalamak olan bir ödül avcısı rolündeyiz. Stranger olarak adlandırılan bu suçluları yakalamamız bize para kazandırıyor ve kazandığımız para ile oyunda bulunan kimi upgrade'leri gerçekleleştirebiliyoruz. Ancak Stranger'ları yakalamak oldukça kolay değil, hele ki canlı olarak ele geçirmek oldukça zor. Bu yüzden canlı ele geçirdiğiniz suçlular başına aldığınız para da daha yüksek olmakta.

Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb Android

Görev esnasında kullanacağınız silahları ise küçük yaratıklar oluşturuyor. Her yaratığın kullanımı sırasında açığa çıkan özelliği farklı olduğu için duruma göre kullanacaklarımızı da seçmemiz gerekiyor. Ayrıca Stranger'ları bir gizli görevdeymişçesine saklanarak da yakalamamız mümkün. Bu taktik suçluları canlı yakalama imkanımızı da artırıyor.

Oyunun yapılan son güncelleştirmesi ise bazı grafiksel iyileştirmeleri içeriyor. Ayrıca HTC One, Galaxy Note ve Nexus serileri için de ekstradan grafik düzenlemeleri yapılmış durumda. Oyun Android 4.0 ve üzerindeki sürüme sahip olan tüm cihazlar tarafından sorunsuz şekilde çalıştırılabiliyor.

Oddworld: Stranger's Wrath'ı oynayabilmeniz için cihazınızda en az 1 GB'lık RAM alanı bulunması tavsiye edilmekte.

Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Oddworld: Stranger's Wrath Apk Obb Android

0 yorum:

-->