Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb Android


Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb Android
Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb

Bu yazımda sizlere Sky Gamblers: Storm Raiders Apk yani Sky Gamblers: Storm Raiders Android oyunu hakkında bilgi vererek oyunu indirmenize yardımcı olacak bir adet linki paylaşmak istiyorum.

Oyunda bir savaş pilotunu canlandırıyoruz. Düşman şehirlere atak yaparak karşı tarafın askeri üsleri bombalamak, düşmanın savaş uçaklarını bombalamak ve kendi şehrimize yapılacak saldırıları daha en başından engellemeye çalışmak ise ana görevlerimizi oluşturuyor. Zor olan ise geçmemiz gereken bazı tünellerin içinden uçakla geçmek ve görevleri bu şekilde tamamlamak.

Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb Android

Oyunda gerçekte var olan yerlerin haritaları arasından seçim yapabiliyor ve kimi zaman Pearl Harbor, kimi zaman ise Almanya veya Fransa üzerinde uçuşlar gerçekleştirebiliyoruz.

Oyunu kendi başımıza oynamak ise tek seçeneğimiz değil. İstediğimiz takdirde oyunu Android cihazlarına yüklemiş olan arkadaşlarımızı da oyuna dahil ederek savaşa daha farklı bir boyut katabilmekteyiz. Arkadaşlarımızla rekabet edebiliyor ya da aynı takım içinde yer alarak düşmana karşı daha büyük bir avantaj elde edebiliyoruz.

Oyun Android 4.1 ve üzerindeki tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilmekte.

Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Sky Gamblers: Storm Raiders Apk Obb Android

0 yorum:

-->