Kingdom Rush Origins Apk Obb Android


Kingdom Rush Origins Apk Obb Android
Kingdom Rush Origins Apk Obb

Bu yazımda sizlere Kingdom Rush Origins Apk yani Kingdom Rush Origins Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Hem iOS market, hem de Google Play içinde bulunabilen oyun, paralı olmasına rağmen paylaştığımız linkten ücretsiz olarak indirilebilmekte. Kingdom Rush serisinin üçüncü oyunu olan Origins'te konu, birinci oyunun da öncesinde yaşananlara değinmekte.

Kuleleri kurarak savunma yapmamıza ve savunduğumuz alanı kaybetmemek için yaptığımız savaşlara dayanan bu oyunda ilerledikçe seviyeniz de artıyor ve savunma yapabilmek amacıyla çok daha fazla seçeneğe sahip oluyorsunuz. Elbette ki bu sırada oyunun daha da zorlaştığını eklememiz gerekmekte.

Kingdom Rush Origins Apk Obb Android

Oldukça keyifli bir oynanışa sahip ve boş vakitlerinizi sıkılmadan geçirebilmeniz amacıyla güzel bir şekilde kurgulanmış olan oyun, aynı zamanda diğer iki oyuna kıyasla bazı geliştirmelere de uğramış durumda. Yeni tower'ların, haritaların ve yaratıkların eklendiği Origins versiyonu, oyunu çıkartan firmanın grafik anlamındaki ilerlemesinin de ciddi bir göstergesi olarak karşımıza çıkmakta.

Oyunu indirmek için ise linkle tıklayabilirsiniz>>> TIKLA İNDİR!

Kingdom Rush Origins Apk Obb Android

0 yorum:

-->