Android Gitar Akort Etme Programı


Android Gitar Akort Etme Programı
Android Gitar Akort Programı

Bu yazımda sizlerle Android Gitar Akort işlemlerinde kullanabileceğiniz harika bir Android Gitar Akort Etme Programı paylaşacağım. Bilindiği gibi telli çalgıların birçoğunun akortu sık sık bozulur ve enstrumandan düzgün bir ses alabilmek için akort işlemini dikkatlice yapmak gerekir. Enstruman çalmaya yeni başlayanlar için ise bu sesleri tutturmak ve tellerin birbiriyle uyumlu olmasını sağlamak pek mümkün olmamaktadır.

Program ise üstte yazdığımız sorunu çözmek amacıyla tasarlanmış, başarılı bir akort programı. Telefonunuzun mikrofonu üzerinden aldıladığı seslere tepki veren ve sonrasında ekranınızda gösterilen frekans ayarıyla tellerin tonunu düzeltmenizi sağlayan Gitar Akort Etme Programı, bu sayede tüm tellerinizin doğru ve benzer seslere sahip olmasını sağlıyor. Bu şekilde çalacağınız parçalar ise dinleyicilerinizin kulağına çok daha hoş gelecek.


Program sayesinde bu işlevi görmek üzere tasarlanmış olan akort aletlerine de ihtiyacınız kalmıyor ve enstrumanınızı götürdüğünüz yerlerde akort aletinizi unutmanız artık bir problem olmaktan çıkıyor. Programın yükü olduğu akıllı telefonunuz bu işlevi fazlasıyla yerine getirmekte.

Android Gitar Akort Etme Programı>>> TIKLA İNDİR!

Android Gitar Akort Etme Programı

0 yorum:

-->