Erkekler İçin Evde Kilo Verme Yöntemleri


Erkekler İçin Evde Kilo Verme Yöntemleri
Kilo Verme Yöntemleri Erkek

Bu yazımda Evde Kilo Verme Erkek konusuna değinerek sizlere Evde Kilo Verme Yöntemleri Erkek'ten bahsedeceğim ve bazı basit teknikleri tarif edeceğim. Bilindiği gibi özellikle göbek çevresindeki yağlar, erkeklerin kabusu olarak bilinir ve yağlardan ilk kurtulması gereken yer de tam olarak burasıdır.

Yağlardan kurtulmak amaçlı yapacağınız egzersiz ilk olarak ısınma hareketleriyle başlamalı, ardından kardiyoya geçilmelidir. Birçok sitede bulabileceğiniz temel esneme gerilme hareketlerinin ardından kardiyo için bisiklet, yürüyüş bandı ve atlama ipi gibi seçenekleriniz bulunmakta. En ekonomik ve pratik çözüm ise yaklaşık 5-10 dakika süresince ip atlayarak kardiyoyu tamamlamaktır.

Erkekler İçin Evde Kilo Verme Yöntemleri

Ardından ise yerde pedal çevirme hareketlerinin yapılması ve mekik çekilmesi karın bölgesindeki kasların çalışmasına, yağların erimesine ve bu sayede daha hızlı bir şekilde forma girmenize yardımcı olacaktır. Burada unutmamanız gereken iki kural disiplinli bir şekilde çalışmak ve hareketleri doğru yapmaktır.

Elbette ki sadece egzersiz yapmak sorunu çözmeye yetmemekte. Evde yapacağınız beslenme esnasında da yağ oranı az, bol lifli yiyecekleri tercih etmeli, öğün sayınızı artırıp öğün başına düşen yiyecek miktarını azaltmalı ve öğün aralarında bol bol su içmelisiniz.

Erkekler İçin Evde Kilo Verme Yöntemleri

0 yorum:

-->