Monster Dash v1.15.0 Apk Android


Monster Dash v1.15.0 Apk Android
Monster Dash

Bu yazımda sizlere Monster Dash Apk yani Monster Dash Android hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Mario benzei bir karakteri oynadığımız bu oyunda sürekli hareket halinde olmamız ve bizi öldürmek isteyen canavarlara izin vermememiz gerekiyor. Dolayısıyla zıplamak, koşmak ve gerektiği yerde ise birilerine ya da bir şeylere ateş etmek oyundaki temel prensibimiz olmuş durumda.

Monster Dash v1.15.0 Apk Android

6 farklı dünyada geçen oyunda şeytanlar, mumyalar ve uzaylılar bizim başlıca düşmanlarımız arasında bulunuyor. Bu canavarların size zarar vermesini önlemeli ve canınızı kurtarmak için onlarla savaşmalısınız. Buna yardımcı olmak amacıyla ise emrinizde 5 tane silah bulunmakta. Her biri farklı güçlerde ve farklı özelliklerde olan bu silahların mermilerini kullanarak peşinizdeki canavarlardan kurtulabilir, oyunda daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Ayrıca online desteği de bulunan oyunda alacağınız puanı, oyunu oynayan diğer arkadaşlarınızın aldıklarıyla kıyaslamanız ve bunu bir yarışa çevirmeniz de mümkün.

Oyun, Android 4.0 ve üzerindeki bütün akıllı telefonlarda ve tabletlerde sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlandı.

Monster Dash v1.15.0 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Monster Dash v1.15.0 Apk Android

0 yorum:

-->