The Shadow Sun APK Obb Android


The Shadow Sun APK Obb Android

The Shadow Sun APK Obb


Bu yazımda sizlere The Shadow Sun APK ve Obb dosyasını paylaşarak The Shadow Sun Android oyununa ücretsiz erişmenizi sağlayacağım. Doğu'da geçen bir FRP oyunu olan The Shadow Sun, Neverwinter Nights, Baldur’s Gate, and The Witcher bölümleri arasından istediğinizi seçmenize ve savaşçınızın kaderine doğru ilerlemesine imkan tanıyor. Oyunu Dungeons & Dragons'un farklı bir versiyonu olarak tanımlamamız da mümkün.

Oyunda kadın veya erkek olarak seçebileceğiniz karakterinizi kendiniz yaratabiliyor, 30 adet saldırı, savunma ve büyü özelliklerinin arasından yaptığınız seçimler sayesinde karakterinizin güçlü yanlarını belirleyebiliyorsunuz. Oyunun ilerleyişi de yaptığınız bu seçimler sayesinde şekilleniyor ve değişiyor.

The Shadow Sun APK Obb Android

Yaklaşık 10 saatlik bir vaktinizi oyunla dolu dolu geçirmenize imkan sağlayan The Shadow Sun için hazırlanan soundtracklar için de oldukça özenli bir çalışma yürütülmüş. Ayrıca oyun içinde 200'ün üzerinde özel eşya seçerek bunları kullanabilir, 70'in üzerindeki özel alanı da kendi oyun sahanız olarak tahsis edebiliyorsunuz.

Oyunu indirmek için ise linki tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

The Shadow Sun APK Obb Android

0 yorum:

-->