The Banner Saga Apk Obb Android


The Banner Saga Apk Obb Android
The Banner Saga Apk Obb

Bu yazımda sizlere The Banner Saga Apk yani The Banner Saga Android hakkında bilgi vermek ve Oyun guruları, yapım şirketleri ve bunun dışındaki birkaç otorite tarafından çeşitli ödüllere layık görülen ve oldukça fazla olumlu yorum alan bu oyun, eğlenceyi Saga felsefesi ile bir araya getirmeyi amaçlamakta ve oyuncu yorumlarına bakılırsa bunu ciddi ölçüde de başarmakta.

Bir RPG oyunu olan The Banner Saga'da, kendi maceranızı yaratarak, oyunda izleyeceğinizi yolu çizmeye başlıyorsunuz ve karakterinizin yaşayışı, başınıza gelenler gibi birçok ayrıntı da bu çizdiğiniz yola bağlı olarak şekillenebiliyor. Saga kullanarak karşınızdaki düşmanlarla savaşıyor, yolunuzda ilerliyor ve hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu sırada ise çeşitli savaş taktikleri kullanarak düşmanınızı yenme imkanınızı artırabilmeniz mümkün.

The Banner Saga Apk Obb Android

İskandinav mitolojisinden esinlenerek hazırlanmış olan bu oyunda kurgu, yan hikayelerle ve kişiler arasında yapılan konuşmalarla da desteklenmiş durumda. Görsel efektleri ve tasarımları da oldukça başarılı olan bu oyun, her biri farklı ve eşsiz özelliklerle donatılmış olan 25 adet karakterden herhangi birisini seçmenize de olanak sağlamakta.

Oyunu indirmek ve saga macerasını yaşamak için linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

The Banner Saga Apk Obb Android

0 yorum:

-->