EXILES v2.14 Apk Obb Android


EXILES v2.14 Apk Obb Android
EXILES Apk Obb


Bu yazımda sizlere EXILES Apk yani EXILES Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunun bir adet indirme linkini paylaşmak istiyorum. Yakın bir gelecek içerisinde, dünyadan uzak ve tamamen dışarıdan izole bir şekilde yaşamak zorunda kalınan bir gezegenin içindeki koloninin içinde yaşanmakta olan oyun sahneleri, boğazına kadar kötülüğe batmış yöneticiler tarafından bir virüsün insanların üzerine salınmasını konu almakta.

Elite Enforcer'lar olarak bizim görevimiz ise bu durumu engellemek adına yapabileceğimiz görevleri adım adım ilerleyerek yerine getirmek. Karşımıza çıkarılan alien'lere ve bizi yoketmek üzere programlanmış makinelere karşı çarpışırken sadece silah gücümüz değil, bu gücü nerede ve nasıl kullandığımız da oldukça önemli faktörlerden birisi.

EXILES v2.14 Apk Obb Android

Bir kadın veya erkek karakter seçerek maceraya başlayabildiğimiz oyunda, 3 adet farklı karakter sınıfı bulunmakta. Ayrıca birçok silaha sahip olabilen bu karakterlerin ellerindeki silahı upgrade edebilmeleri ve daha gelişkin silahlara sahip olabilmeleri de mümkün olabiliyor. Bize de bundan sonrasında karakterimizi seçip, silahlarımızı donanarak geniş topraklar üzerinde bulunan düşmanlarla çarpışmak düşüyor.

EXILES v2.14 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

EXILES v2.14 Apk Obb Android

0 yorum:

-->