Tales from the Borderlands v1.21 Apk Obb Android


Tales from the Borderlands v1.21 Apk Obb Android
Tales from the Borderlands Apk Obb


Bu yazımda sizlere Tales from the Borderlands Apk yani Tales from the Borderlands Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunun indirme linklerini paylaşmak istiyorum. Alanında oldukça iddialı olan The Wolf Among Us ve The Walking Dead oyunlarının yaratıcıları tarafından hazırlanan 5 bölümlük bir oyun olan Tales from the Borderlands, daha öncesinde yaratılan maceraların devamını anlatmakta.

İçinde sıklıkla aksiyon sahneleri barındırmakta olan oyunu RPG olarak da kabul etmemiz mümkün. Pandora isimli bir gezegenin içinde bulunan iki maceracıyı izlediğimiz bu oyunda, Rhys karakterini canlandırıyoruz. Bölümler esnasında gangsterlere, eşkiyalara ve canavarlara karşı savaşmamız gerekmekte.

Oyun farklı mekanlarda geçen ayrı partilerden oluşuyor ve her birini ayrı ayrı indirip oynayabiliyoruz. Ancak bu esnada sırayı takip etmek ve her birinin diğer maceranın devamı niteliği taşıdığını da unutmamak gerek.

Tales from the Borderlands v1.21 Apk Obb Android

Android 2.3.3 ve üstündeki tüm cihazları desteklemekte olan oyunun rahat bir şekilde oynayabilmek için ise cihazınızın en azından 1 GB'lık RAM miktarına sahip olması gerekmekte.

Tales from the Borderlands v1.21 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

NOT: Oyunun indirme linkini girdiğinizde karşınıza mali, tegra, adreno ve power vr için linkler çıkacaktır. Bunlar android cihazlarda bulunan gpular, sizin cihazınız hangisine mensup bilmiyorsanız yorum atın ben size söylerim.

Tales from the Borderlands v1.21 Apk Obb Android

0 yorum:

-->