Perfect Piano - Piyano Oyunu Android


Perfect Piano - Piyano Oyunu Android
Piyano Oyunu Android

Bu yazımda sizlerle Piyano Android uygulaması olan Perfect Piano Android'i paylaşacağım. Cep telefonunuzda müzik yapma imkanı sunan bu program, esas olarak dokunmatik ekranınızın piyano tuşlarına dönüştürme özelliği taşımakta. Bu sayede aklınıza gelen bir besteyi veya çalmak istediğiniz bir parçayı hızlıca hem kendinize, hem de çevrenize duyurabilirsiniz. Elbette ki oyundan piyanoyla aynı verimi almanız pek mümkün değil ancak yine de çıkan seslerin oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.

Programın kendisiyle benzer işlevi taşıyanlardan bir farkı da çaldığınız kayıtları SD kartınızın içinde muhafaza edebilmesi ve istediğiniz zaman tekrar oynatabilmenizi sağlaması. Aynı şekilde isterseniz örnek parçaları internet üzerinden indirebilmeniz ve bunların çalındığı sırada uygulanan parmak hareketlerinin aynısını yapabilmek amacıyla pratik yapmanız da mümkün.

Perfect Piano - Piyano Oyunu Android

Programı daha verimli bir şekilde kullanabilmek ve başarılı sesler çıkarabilmek için ise dokunmatik ekranınızın çoklu dokunmayı desteklemesi gerekiyor. Aksi takdirde bastığınız tuşlar arasından sadece ilki geçerli olabilmekte.

Perfect Piano Pro - Piyano Oyunu Android>>> TIKLA İNDİR!

Perfect Piano - Piyano Oyunu Android

0 yorum:

-->