Football Manager Handheld 2015 Apk Data Android


Football Manager Handheld 2015 Apk Data Android
Football Manager Handheld 2015 Apk Data

Bu yazımda sizlere Football Manager Handheld 2015 Apk yani Football Manager Handheld 2015 Data Android hakkında bazı bilgiler sunmak ve oyunun bir adet indirme linkini paylaşmak istiyorum. Bu sayede Android Market içindeki en pahalı oyunlardan birisi olan  Football Manager Handheld'i ücretsiz bir şekilde edinme imkanı bulacaksınız.

Oyunda bir futbol menejerini canlandırıyor ve çalıştırdığınız takımın başarısı için gerekli adımları atmakla görevlendiriliyorsunuz. Sonrası ise gerçek hayatta menejerlerin başına gelenlerin benzeri: takımınız başarıya ulaşırsa el üstünde tutuluyor ve transfer teklifleri alıyorsunuz, ayrıca takımın motivasyonu da artıyor ve kazanma şansları artıyor. Tam tersi durumlarda ise movitasyon düşüyor, kovulabiliyor ve istemediğiniz takımlarda çalışmak zorunda kalabiliyorsunuz.

Football Manager Handheld 2015 Apk Data Android

Şans faktörünün de içinde bulunduğunu söyleyebileceğimiz oyunda kazanmak çoğu zaman verdiğiniz taktiklere ve attığınız doğru adımlara bağlı.

Birçok ligin yeni kadrolarının yayına girdiği ve güncellendiği oyunda şu an için Türkiye ligi maalesef yok. Ancak yakın zamanda gelecek güncellemelerle veya yamalarla bu sorunun da üstesinden gelinebileceğini düşünmekteyiz.

Dosyayı indirmek için tıklayınız>>> TIKLA İNDİR!

Football Manager Handheld 2015 Apk Data Android

0 yorum:

-->