General Mobile Discovery 2 Mini Root Atma


General Mobile Discovery 2 Mini Root Atma
Discovery 2 Mini Root

Bugün sizlerle General Mobile Discovery 2 Mini Root için gerekli olan dosyaları paylaşarak General Mobile Discovery 2 Mini Root Atma işlemini nasıl tamamlayacağınızı anlatacağım. Bir Türk şirketi tarafından üretilen ve hem fiyat hem de performans oranı açısından oldukça tatmin edici bir telefon olan General Mobile Discovery 2'yi satın alan kullanıcılardan bazıları telefona kendi seçtikleri Android sistemini yüklemek ve akıllı telefonlarını daha özelleştirilmiş bir şekilde kullanmak istiyorlar. Yazımızda da bu konudaki ayrıntıları vereceğiz.

Discovery 2 Mini Root Atma


  • Öncelikle işlemlerin başlayabilmesi için telefonunuzda "USB Hata Ayıklama Modu" adı verilen özelliği aktifleştirmeniz gerekmekte. 
  • Bu tamamlandıktan sonra ise yazının sonunda sizlerle paylaşacağımız linkte bulunan dosyayı indirerek kurmalısınız. İndirme ve kurulum işlemlerinin tamamlanmasının ardından telefonunuzun ekranında bir kısmı İngilizce, bir kısmı Çince olarak gözüken yazılar çıkacak. 
  • Bunların arasında belirgin bir şekilde görünmekte olan Root yazısına tıklamanızın ardından işlem devam edecektir. Yaklaşık 5 dakika kadar sürecek olan bu işlemin ardından ise ekranınızın üzerinde root'un tamamlandığına dair bir işaret çıkacak ve menüyü açtığınız zaman King User adı verilen bir simge bulunacaktır.


Root için gerekli dosyayı indirmek için>>> TIKLA!

General Mobile Discovery 2 Mini Root Atma

0 yorum:

-->