Snowboard Party Apk Obb Android


Snowboard Party Apk Obb Android
Snowboard Party Apk Obb

Bu yazımda sizlere Snowboard Party Apk yani Snowboard Party Android hakkında bilgi vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Oyun 15 ayrı mekanda gerçekleştirilebilen ve hem zamana, hem de rakiplerinize karşı yarışmanızı mümkün kılan bir kayak simülasyonu.

Oyunda başarılı olmanız için 75'e yakın engeli aşmanız, 15 farklı ve zor görevi bitirmeniz gerekmekte. Bunları yaparken ise hem kendinize, hem de kayak tahtanıza yapacağınız kimi eklemelerle başarı imkanınızı artırabilmeniz de mümkün. Puan kazanmak için yapacağınız yeni hamleler ve öğreneceğiniz yeni stiller de hem size daha rahat bir kayak yapma imkanı sunacak, hem de oyununuzu daha da keyifli hale getirecek.

Snowboard Party Apk Obb Android

Ayrıca oyunu tek başınıza oynamak zorunda da değilsiniz. Dilerseniz online oynama moduna geçerek arkadaşlarınızla kayak yarışmaları yapabilir ve puanlamaya göre aranızdaki en iyi oyuncuyu ilan edebilirsiniz.

Oyun 3D grafikleriyle zenginleştirilmiş ve birçok büyük ekranlı telefonda bile keyifle oynanacak çözünürlüğe sahip. Snowboard Party'nin pek çok dil desteği bulunsa da maalesef Türkçe bunların içine dahil değil.

Oyunu indirmek için ise linke tıklayabilirsiniz>>> TIKLA İNDİR!

Snowboard Party Apk Obb Android

1 yorum:

-->