Camera FV-5 v2.32 Apk - Android Kamera Uygulaması


Camera FV-5 v2.32 Apk - Android Kamera Uygulaması
Android Kamera Uygulaması

Bu yazımda sizlere Camera FV-5 Apk yani Camera FV-5 Android uygulaması hakkında bilgi vererek programı indirmenizi sağlayacak bir link paylaşmak istiyorum.Profesyonel bir kamera uygulaması olan Camera FV-5, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde daha geniş çalışmalar yapabilmenize imkan sağlıyor ve bu sayede daha güzel görünümlü kareler ortaya çıkartabiliyorsunuz. Kayıpsız bir çözünürlükle Android cihazınızın kamerasını en verimli şekilde kullanma görevini edinmiş olan program, aynı zamanda profesyonel fotoğrafçıların "raw" olarak bahsettiği fotoğrafların işlenmemiş halini de depolamanızı ve sonradan Photoshop gibi programlarla düzenleyebilmenizi sağlamakta.

 ISO, odaklanma, denge gibi konularda zaman zaman Android cihazlarımızın içinde gömülü olarak gelen programlar sorun yaşayabiliyor ve ayarlar bazen çekim yaptığımız ortamla uyuşmadığı için fotoğraflarımız o kadar da iyi çıkmayabiliyor. Camera FV-5 sayesinde ise bu durumu çok daha teknik ayrıntılara hakim bir şekilde çözebiliyorsunuz.

Camera FV-5 v2.32 Apk - Android Kamera Uygulaması

Şunu da eklememiz gerekiyor ki, program 2.2 ve üzerindeki tüm Android cihazlarda sorunsuz şekilde çalışmakta olsa da, bazı ileri seviye özellikleri kullanabilmek için cihazınızın 5.0 yani Lollipop versiyonuna sahip olması gerekmekte. Dolayısıyla en iyi verimi bu cihazlardan alabilmektesiniz.

Camera FV-5 v2.32 Apk - Android Kamera Uygulaması>>> TIKLA İNDİR!

Camera FV-5 v2.32 Apk - Android Kamera Uygulaması

0 yorum:

-->