Shadowrun: Dragonfall - DC Apk Data Android


Shadowrun: Dragonfall - DC Apk Data Android
Shadowrun: Dragonfall - DC Apk Data

Bugün siz değerli ziyaretçilerimle Shadowrun: Dragonfall - DC Data Apk diğer adıyla Shadowrun: Dragonfall - DC Data Android oyununu size tanıtmak ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Oldukça popüler bir FRP oyununun akıllı telefonlara ve tabletlere uyarlanmış hali olan bu oyun, 2060 yılına doğru yaklaşırken dünyamızın ne durumda olacağına ve insanlığın kaderinin nereye gittiğine dair sorular sorarak bizleri buna dair bir maceranın içine atmakta.

Dünyanın değişmesiyle birlikte teknolojik gelişmeler de önü alınamaz derecede kontrolden çıkmış, insan ve makineler arasında ayrım yapabilmek neredeyse imkansız hale gelmiştir. Sürekli bir anarşi ve kaos ortamında sizin de kendi ekibinizi yaratmanız, bu cehennemde hayatta kalmaya çalışmanız ve Dragon fısıltılarına kulak vermeniz gerekmektedir.

Shadowrun: Dragonfall - DC Apk Data Android

Oldukça köklü bir maziye sahip olan ve yakın zaman içinde 25. yılını kutlamaya hazırlanan oyun, Android uygulamasında oldukça iyi bir grafik optimizasyonundan geçirilmiş ve görüntü kalitesi epey artırılmış. Bizlere de oyunu indirmek ve 2060'ların dünyasına adım atmak düşüyor.

Oyunu indirmek için linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Shadowrun: Dragonfall - DC Apk Data Android

0 yorum:

-->