Calibro Touch Lux E-Kitap Okuyucusu İnceleme


Calibro Touch Lux E-Kitap Okuyucusu İnceleme

Bugün sizlere Calibro Touch Lux E-Kitap Okuyucusu'nu tanımanız için Calibro Touch Lux E-Kitap Okuyucusu İnceleme'si yapacağım. Amazon'un satışa sundu Kindle'ın yerli versiyonu olarak da bilinen Calibro cihazı, esas olarak e-ink teknolojisini kullanıyor ve bu sayede tabletler veya akıllı telefonlar gibi yaydığı ışık sebebiyle gözü yormuyor, okuduğunuz sayfaya doğal bir kağıt havası veriyor. Ayrıca PDF, EPUB, TXT gibi pek çok farklı formatı desteklemesi sebebiyle istediğiniz kitabı cihazınıza yükleyebiliyor ve bu sayede ciltler dolusu kitabı sadece 208 gramlık bir okuyucunun içine sığdırabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu cihazın sık seyahat edenler için kurtarıcı niteliğinde olduğunu söylememiz gerekli.


6 inç büyüklüğünde bir ekran barındıran Calibro Touch Lux, hem taşınabilirlik, hem de rahat okunma konusunda ideal bir boyuta sahip. Ayrıca bir arkaplan ışıklandırmasına da sahip olduğu için akşam karanlığında veya yatmadan hemen önce de kitap okumanız artık zor bir işlem değil.

Okuma işlevinin yanı sıra cihazda Sudoku, satranç, Scrabble gibi oyunlarda bulunuyor ve canınız sıkıldığında keyifli vakit geçirmenize imkan sağlanmış oluyor. Ayrıca fiyatı sadece 249 tl olan okuyucu, pil ömrü konusunda da telefonlara ve tabletlere fark atan okuyucu, ortalama bir kullanımla 3-4 hafta şarj edilmeden kullanılabilmekte.

Cihazın kapsamlı video incelemesi için:

Calibro Touch Lux E-Kitap Okuyucusu İnceleme

0 yorum:

-->