Buz Devri Maceraları Hile Apk İndir


Buz Devri Maceraları Hile Apk İndir
Buz Devri Maceraları Hile İndir

Bu yazımda sizlere Buz Devri Maceraları Hile'si yani Buz Devri Maceraları Hile Apk'si hakkında bazı bilgiler vermek ve hile dosyasını indirmeniz için bir adet link sunmak istiyorum. Ice Age olarak da bilinen sinema filminin konusundan ve karakterlerinden esinlenerek oluşturulmuş olan bu oyunda bir şehir oluşturma çabasının içine girmekteyiz.

Filmde yer alan karakterlerin de yardımcı olmasıyla birlikte şehir inşasına başlayarak güzel bir yapılar bütünü kurmaya çalışıyoruz. Elbette ki şehir planı, nereye ne kurulacağı gibi ayrıntılar da tamamen bizim elimizde oluyor. Üstelik bu durumu tek başımıza sürdürmek zorunda da değiliz: pyun bize arkadaşlarımızı oyuna davet etme imkanını vermekte. Onları davet ettikten sonra ise onlarla birlikte şehir kurma işine girebilir ya da birbirimize rakip olarak "en güzel şehri en kısa sürece kim kuracak" yarışına girebiliriz.

Buz Devri Maceraları Hile Apk İndir

Buz Devri oyununun hile dosyası ise kurulmasıyla birlikte bize sınırsız para sunuyor ve bu sayede yapmamız gereken binaları, oluşturmamız gereken bölgeleri para kazanmayı beklemeden çok daha hızlı bir şekilde oluşturmamız için imkan sağlıyor.

Hileyi indirmek için buraya tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Buz Devri Maceraları Hile Apk İndir

0 yorum:

-->