Oddworld: Stranger's Wrath v1.0.1 Apk Android


Oddworld: Stranger's Wrath v1.0.1 Apk Android

Bu yazımda sizlere Oddworld: Stranger's Wrath Apk yani Oddworld: Stranger's Wrath Android hakkında bilgi vermek ve oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Sizi Oddworld dünyasının içine dahil eden bu oyunu oynarken, Stranger adı verilen ve suçluları yakalayarak aldığı ödülleri toplamayı amaç edinmiş bir avcıyı canlandırmaktasınız.

Suçluları yakaladığınız esnasında kullandığınız silahların büyük çoğunluğu ise farklı özelliklere sahip olan ve her birini atarken farklı farklı şekillerde hasarlar verebildiğiniz küçük yaratıklar oluyor.


Yakalama işlemi esnasında iki adet seçeneğiniz mevcut: canlı yakalamak veya öldürmek. Suçluyla yüz yüze geldiğinizde genellikle size saldırması sonrasında onu öldürmek zorunda kalıyorsunuz ve bu şekilde aldığınız para az oluyor. Saklanarak ve gizliliğinizi koruyarak yaptığınız yakalama işlemlerinin çoğunda ise suçluyu canlı bir şekilde ele geçirmiş oluyorsunuz, bu da elinize geçen ödül miktarını daha da artıran unsurlardan birisi oluyor.

Android 4.0 ve üzerindeki bütün cihazları destekleyen oyunun grafik performansı da muadilleriyle kıyaslandığında oldukça iyi görünmekte.

Oyunu indirmek için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

Oddworld: Stranger's Wrath v1.0.1 Apk Android

0 yorum:

-->