Brothers in Arms® 3 v1.0.0h Apk Obb Android


Brothers in Arms® 3 v1.0.0h Apk Obb Android
Brothers in Arms® 3 Apk Obb

Bu yazımda sizlere Brothers in Arms® 3 Apk yani Brothers in Arms® 3 Android hakkında bilgi vermek, aynı zamanda oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Daha önce hem Nintendo Wii hem de bilgisayar için üretilmiş farklı versiyonlarını gördüğümüz oyun bu sefer Android cihazlar için üretilmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkmakta.

Bir FPS oyunu olarak üretilen Brothers in Arms'ta pek çok farklı silah ve araç gereç alarak donanabiliyor ve bu sayede karşınıza çıkan düşmanları daha rahat alt edebiliyorsunuz. Oyun 2. Dünya Savaşı'nda geçmekte ve biz de bir asker birliğinde çavuş olarak görev yapmakta olan Wright'ı canlandırmaktayız. Birliğimiz ise Normandiya çıkartmasında görev yapmakta olan cesur, gözü pek askerlerden oluşmakta.

Brothers in Arms® 3 v1.0.0h Apk Obb Android

Oyunda elbette ki sadece üstte bahsettiğimiz silahlarla ve ekipmanlarla donanmak, düşmanı gördüğümüz yerde ateş ederek vurmak yetmiyor. Bir ordunun içinde olduğumuz ve bir orduyla savaştığımız için sürekli taktik geliştirmemiz ve rakiplerimizi de bu şekilde alt etmemiz gerekmekte. Bazı özel görevlere katılmamız ise puanımızı artırmakta ve oyunda daha çok hediye kazanmamızı sağlamakta.

Brothers in Arms® 3 v1.0.0h Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Brothers in Arms® 3 v1.0.0h Apk Obb Android

0 yorum:

-->