Call of Duty: Heroes Apk Obb Android


Call of Duty: Heroes Apk Obb Android
Call of Duty: Heroes Apk Obb


Bu yazımda sizlere Call of Duty: Heroes Apk yani Call of Duty: Heroes Android hakkında bilgi vererek, oyunun indirme linkini paylaşmak istiyorum. Yıllardır bilgisayarlarda ve oyun konsollarında oynayabilme imkanı bulduğumuz, her versiyonu farklı bir dönemde yaşanan savaş macerası içinde geçen Call of Duty, artık Android cihazlarımızda da oynanabilecek şekilde kurgulanmış şekilde karşımızda duruyor.

Oyunda önce üssünüzü kuruyor, geliştiriyor ve güvenliğini sağlıyorsunuz. Tatbikat bölümü, makinelerin ve silahların üretildiği binalar, teknoloji geliştirme amaçlı kurulan üsler bunlardan bazıları. Ayrıca araçlarınızın yakıt ihtiyacınız karşılamak amaçlı petrol çıkarma merkezleri kurmak da atabileceğiniz adımlardan birisi. Oyun ilerledikçe kurulan mekanların kapasitesi de levellerinizle birlikte artıyor.

Call of Duty: Heroes Apk Obb Android

Tüm bunları yaptıktan sonra ise rakibe saldırmak için avantajlı bir konuma geçmeyi, yani güçlenmeyi beklemeniz gerekmekte. Bu sırada yaşanabilecek ani saldırılardan korunmak ise sizin öngörülerinize kalmış durumda.

Call of Duty: Heroes size rakibinize birçok şekilde saldırma imkanı da sunmakta. Örneğin oyunda kullandığınız silahlı helikopter sayesinde hava saldırısı yapabiliyor, kurulmuş olan üslere baskın yaparak rakibinizi en savunmasız şekilde yakalayabiliyorsunuz.

Oyunu indirmek için ise linke tıklayabilirsiniz>>> TIKLA İNDİR!

Call of Duty: Heroes Apk Obb Android

0 yorum:

-->