Telefon Hafızasını Arttırma Yöntemleri Android


Telefon Hafızasını Arttırma Yöntemleri Android
Telefon Hafızasını Arttırma Yöntemleri

Bu yazımda sizlere Telefon Hafızasını Arttırma yöntemlerini anlatarak Telefon Hafızasını Arttırma Android'de nasıl yapılıyor göstermiş olacağım. Birçok Android telefon, 8 veya 16 GB'lık bir hafıza desteğiyle geliyor ve bu durum yaptığımız birçok işlemi doğrudan etkiliyor. Örneğin, harici kartına doğrudan yüklenemeyen ve sadece telefon hafızasını kullanmak zorunda olan programlar bunlara bir örnek. Aşağıda yazacağımız yöntemle ise hafıza kartını telefon hafızası gibi kullanarak bu sorunu çözebiliyoruz.

Telefon Hafızasını Arttırma Yöntemleri Android

Öncelikle telefonunuzun Root atılmış ve CWM'li olması gerektiğini söyleyelim, bu yetkilendirmeler yapılmamışsa işlem gerçekleştirilememekte. Ardından ses açma, home ve power tuşlarına basarak CWM'yi açmalısınız. Açılan menü içinde ses açma ve kapama tuşları aracılığıyla Advance'e girmenizin ardından Partition SD Card'ı seçin. Bu sırada karşınıza çıkacak seçeneklerin arasından ne kadar alan artırmak istediğinizi belirleyerek işlemi tamamlayın ve 0 yazıp bahsi geçen menüden çıkış yapın.

Uyarı: Bu işlem sırasında hafıza kartınız sıfırlanacağı için bir yedek almanız tavsiye edilmektedir. Tavsiye olarak verdiğimiz bu işlemler esnasında yanlış giden herhangi bir adımdan ise mesul tutulamayız.

Telefon Hafızasını Arttırma Yöntemleri Android

0 yorum:

-->