Batman & The Flash: Hero Run Hile Mod Apk


Batman & The Flash: Hero Run Hile Mod Apk
Batman & The Flash: Hero Run Hile Apk

Bu yazımda sizlere Batman & The Flash: Hero Run Hile dosyası olan Batman & The Flash: Hero Run Mod Apk'yı hakkında bilgi vermek ve hileyi indirebileceğiniz bir adet download linki paylaşmak istiyorum.

Oyunda Batman veya Flash karakterlerinden herhangi birisini canlandırarak, önünüze çıkan engelleri aşıyor ve çeşitli görevler gerçekleştiriyorsunuz. Bir yandan Gotham City'nin sokaklarında dolaşırken, öte yandan Gorilla City içinde durdurulamaz bir gücün kaynağı olabilirsiniz. Bu sırada topladığınız kartlar ise oyunda başardığınız görevleri temsil etmekte. Karşınıza ise çeşitli savaşlar ve görevler sırasında Joker ve Gorilla Grodd çıkacak. Bu karakterleri de alt etmeniz ve görevinizi bu şekilde tamamlamanız gerekmekte. Göz korkutucu silah deponuz ise bu konudaki en önemli araçlarınızdan birisi.

Batman & The Flash: Hero Run Hile Mod Apk

Hileyi indirmeniz ve cihazınıza kurmanızın ardından ise tüm bu işlemler sorunsuz gerçekleştiği takdirde para ve mücevher stoğunuz sınırsız hale geliyor. Bu da normalde bunlarla yapılan birçok işlemin kapılarının size sonuna kadar açıldığı anlamına gelmekte.

Hileyi indirmek için ise linki kullanmanız yeterli olacaktır>>> TIKLA İNDİR!

Batman & The Flash: Hero Run Hile Mod Apk

0 yorum:

-->