Snap Camera HDR v5.4.0 Apk Android


Snap Camera HDR v5.4.0 Apk Android
Snap Camera HDR

Bu yazımda sizlerle Snap Camera HDR Apk diğer adıyla Snap Camera HDR Android programı hakkında bilgi vereceğim. Kamera ayarlarınızı daha rahat modifiye edebilmenizi ve galeri düzenlemenizi farklılaştırabilmenizi sağlayan Snap Camera HDR programı, tek tuşla video ve fotoğraf çekebilmenizi, onlara çeşitli efektler verebilmenizi ve kes-kopyala-yapıştır işlemlerini halletmenizi sağlamakta. Üstelik geçmişi saklama özelliğiyle yaptıklarınızı adım adım görebilmenize imkan sağlayan program, tek bir hareketinizle bunlardan istediklerinizi geri alabilmenize de olanak sağlıyor.

Video ve fotoğraf boyutlarını, kalitesini istediğiniz şekilde ayarlamanıza da imkan sağlayan program, bunları Facebook ve Google+ gibi sosyal medya sitelerine de hızlı bir şekilde göndermenize imkan veriyor.

Snap Camera HDR v5.4.0 Apk Android

Program 2.3.3 ve üzeri Android versiyonlarıyla uyumlu olmakla birlikte, son güncellemesinin yapılmasının ardından içinde bulunan hatalar da önemli ölçüde düzeltilmiş durumda. Bu programın öncelikle Google'ın LG'ye ürettirdiği Nexus serileri için tasarlandığını ve yeni nesil telefonlarda diğerlerine kıyasla çok daha stabil bir şekilde çalıştığını da hatırlatmamız gerekmekte.

Snap Camera HDR v5.4.0 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Snap Camera HDR v5.4.0 Apk Android

0 yorum:

-->