Rooster Teeth vs. Zombiens Apk Obb Android


Rooster Teeth vs. Zombiens Apk Obb Android
Rooster Teeth vs. Zombiens Apk Obb

Bu yazımda sizlere Rooster Teeth vs. Zombiens Apk yani Rooster Teeth vs. Zombiens Android hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Rooster Teeth adı verilen oldukça ünlü bir stüdyoda üretilmiş olan bu oyun, bir çeşit aksiyon strateji denemesi olarak adlandırılabilir.

Rooster Teeth vs. Zombiens'te hayatta kalmak için mümkün olan en kısa süre içinde silah dağıtılan yere gitmeli, tuzaklar kurmalı, savunma alanları inşa etmeli ve mümkün olduğunca fazla hareket etmelisiniz. Tüm bunları yaptığınız takdirde zombilerin sizi bulabilmesi ve iç organlarınızı parçalamaya başlaması daha da zor olacaktır.

Rooster Teeth vs. Zombiens Apk Obb Android

Oyunda 8 farklı karakter seçebilme imkanınız olduğu gibi, 25 farklı silahtan istediğinizi almak ve kullanmak da sizin elinizde. Ayrıca bulunduğunuz bölgelerin içine kurabileceğiniz ve sayesinde yaşama şansını artırabileceğiniz 10 adet de tuzak seçeneği bulunuyor.

Oyunun bir önemli iddiası da içinde size oldukça farklı alternatifler sunuyor olması ve aynı oyunu iki kere oynamayacak oluşunuzu söylemesi. Senaryoların her seferinde farklılaştığı oyunda tek bir amaç aynı olmakta: hayatta kalabilmek.

Oyunu indirmek için>>> TIKLAYIN!

Rooster Teeth vs. Zombiens Apk Obb Android

0 yorum:

-->