Flyhunter Origins v1.0.0 Apk Obb Android


Flyhunter Origins v1.0.0 Apk Obb Android
Flyhunter Origins Apk Obb

Bugün sizlerle Flyhunter Origins Apk dosyasını ve Flyhunter Origins Android oyunu hakkında bilgileri paylaşacağım. Bu oyunda Zak isimli bir uzay gemisi görevlisini canlandırmaktayız ve onu yönetmekteyiz. Burgarol 3 gezegenininin içinde yaşayan üç türden birisi olan Zursk'a mensup olan Zak, oldukça sakar ve biraz da özenti bir karakter.

Uzay gemisi Frog'da çalışmasına rağmen, sürekli uzayın derinliklerinde maceralar yaşamak ve kahraman olmak gibi hisleri de barındıran Zak, bir gün yaşanan ufak bir kargo iletim kazası sonrasında bu şansı elde ediyor. Uzayda yapılan böcek avı sonrasında paketlenen kargo yanlışlıkla Dünya gezegenine düşüyor ve Zak onu alabilecek kişilerden birisi. Üstelik vakti de oldukça kısıtlı, istilacılar olarak anılan kişiler değerli kargolarının kaybolduğunu anlamadan derhal böceklerin yerli yerine konması gerekmekte.

Flyhunter Origins v1.0.0 Apk Obb Android

Tek gözlü uzaylımız Zak'in macerasına ortak olurken, oldukça güzel grafiklerle de karşılaşmaktayız. Sarmaşıkların, mantarların ve büyük kurbağaların arasında gezinirken görüntüler oldukça güzel bir şekilde karşımıza çıkmakta.

Oyunun çalışabileceği Android versiyonları özellikle belirtilmemesine rağmen, çoğu için uyumlu bir şekilde tasarlandığını söylememiz mümkün.

Flyhunter Origins v1.0.0 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Flyhunter Origins v1.0.0 Apk Obb Android

0 yorum:

-->