The Hobbit: Kingdoms Hile Apk Android


The Hobbit: Kingdoms Hile Apk Android
The Hobbit: Kingdoms Hile Android

Bugün sizlerle The Hobbit: Kingdoms Hile dosyasını yani The Hobbit: Kingdoms Hile Apk'yı paylaşacağım. Kitabından ve sinema filminden aşina olduğumuz Yüzüklerin Efendisi eserinin bir uyarlaması olarak ortaya çıkmış olan The Hobbit, şimdi de oyun olarak Android cihazlara uyarlanmış durumda.

Oyunda Orta Dünya içinde yaşayan bir cüceyi veya elfi canlandırma imkanınız bulunuyor. Seçeneklerinize göre ise görevleriniz çok farklı şekillerde tasarlanmakla birlikte, zaman zaman goblinlerin yarattığı tehlikeli durumlardan kaçmak isteyen dostlarınız Gandalf, Bilbo, Thorin, Legolas'a ve diğer Android kullanıcılarına yardım etmeniz gerekiyor. Dolayısıyla oyunun multiplayer olarak oynandığını, aynı zamanda içinde bazı botlar da barındırdığını söyleyebiliriz.

The Hobbit: Kingdoms Hile Apk Android

Hile ise size oyun içinde sınırsız şekilde kullanabileceğiniz dayanıklı madenler, müceverler, taş, yiyecek, odun ve altın sunmakta. Bu sayede bu kaynakları arama ve bunlar için vakit kaybetme ihtiyacınız da ortadan kalkıyor. Dolayısıyla oyununuzu çok daha rahat, basit ve keyifli bir şekilde oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Hile dosyasını ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz>>> TIKLA İNDİR!

The Hobbit: Kingdoms Hile Apk Android

1 yorum:

-->