VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu İnceleme


VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu İnceleme

Bugün sizlerle VIATech Andromeda X6 cihazınız tanımanız için VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu incelememi paylaşacağım.  Tasarımı ve özellikle de arka yüzü ile iPhone 6'nın görüntüsünü andıran VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu, bu konuda oldukça başarılı bir tercihte bulunmuş diyebiliriz. Tasarımıyla olduğu kadar donanım gücüyle de fiyatına göre oldukça iyi bir performansı bulunan VIATech Andromeda X6 1.3 Ghz dört çekirdekli işlemciye, 1 GB RAM'a sahip. 4 GB harici hafızası bulunan telefona hafıza kartı da takılabiliyor.

Telefonun önemli bir özelliği ise çift hat takılarak kullanılabilmesi. Bu durum sizi sürekli hat değiştirme uğraşından kurtarıyor ve hızlı bir şekilde işlerinizi halledebilmenizi sağlıyor.



Android 4.2.2 KitKat versiyonu ile birlikte gelen telefon, 2000 mAh batarya kapasitesiyle de yoğun kullanımlı bir günü oldukça rahat bir şekilde çıkarabilecek kapasitede. 3G desteği, 5 Megapiksel arka ve 2 Megapiksel ön kamerası sayesinde de fotoğraf çekebilmenizi ve internette rahatlıkla dolaşabilmenizi sağlıyor.

Son olarak ise fiyatından bahsedelim: birçok sitede 450-500 tl fiyat aralığında bulunan VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu, gerçek bir fiyat/performans ürünü.

VIATech Andromeda X6 Cep Telefonu İnceleme

0 yorum:

-->