Lollipop Theme Icon Pack v4 Apk Android


Lollipop Theme Icon Pack v4 Apk Android
Lollipop Theme Icon Pack v4

Bugün sizlerle Lollipop Theme Icon Pack Apk yani Lollipop Theme Icon Pack Android'i tanıtmak istiyorum. Birçoğumuz telefonlarımızda, özellikle de Android işletim sistemi yüklü olanlarda çeşitli değişiklikler yapmak ve telefonunu özelleştirilmiş bir şekilde kullanmak ister. İşte yükleyeceğimiz paket de tam olarak burada devreye girmekte ve bize telefonumuz üzerinde çeşitli oynamalar yapma imkanı sağlamakta: birçok ikonu barındırma özelliğine sahip olan bu paket, akıllı telefonumuzda hoşumuza gitmeyen birçok logo ve arayüz değişikliğini rahatça yapabilmemizi sağlıyor.

Ancak şunu da söylememiz gerekmekte ki, program bir launcher olmadığı için sadece launcher yüklü olan telefonlarda kullanılabilmekte. Yani launcher'in işlevselliğini daha da artırmakta ve bize çok daha fazla değişiklik yapabilme imkanı sunmakta.

Lollipop Theme Icon Pack v4 Apk Android

Tema paketi, sadece Android yüklü akıllı telefonlarda çalışmakta, Android 2.0 versiyonunu ve üzerini rahatlıkla kullanabilmekte. Yüklendiği sırada bizden istenen çeşitli izinlere onay vermemiz ve yüklenişini izlememiz yeterli olacaktır.

Lollipop Theme Icon Pack v4 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Lollipop Theme Icon Pack v4 Apk Android

0 yorum:

-->