Reckless Racing 3 v1.0.3 Apk Obb Android


Reckless Racing 3 v1.0.3 Apk Obb Android

Bugün sizlere Reckless Racing 3 Apk yani Reckless Racing 3 Android oyunu hakkında çeşitli bilgiler aktarmak istiyorum. Son dönemlerde piyasaya sürülen en kapsamlı yarış oyunlarından birisi olan Reckless Racing, bu konudaki iddiasını 36 farklı rota, 6 farklı bölge ve 28 adet araç seçim şansı sunmasıyla da kanıtlamış durumda.

Kaliteli grafikleri ve uzun ama keyifli oyun süresi sağlamasıyla yarış severlerin gözdesi olmayı başaran oyunda trenlerin, çiftliklerin, özel arazilerin ve ağaçlık alanların içinden de geçerek, ustalığınızı göstermeye çalışıyorsunuz. Kariyer ve arcade modları dışında tek başına oynama imkanını da sağlamakta olan oyun, yarışınızı istediğiniz şekilde özelleştirebilmenizi sağlayarak sürüş keyfini daha da artırıyor.


4.0.3 ve üzerindeki Android versiyonlarıyla tamamen uyumlu olan oyun, geçirdiği birçok güncelleme ile içinde bulunan hatalardan neredeyse tamamen arınmış durumda. Bunların yanı sıra, her güncellemede içine yeni özellikler katarak kullanıcılarını da sevindirmeyi amaçladı ve bunu büyük ölçüde başardı.

Reckless Racing 3 v1.0.3 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Reckless Racing 3 v1.0.3 Apk Obb Android

0 yorum:

-->