Subway Surfers Bangkok Anahtar ve Para Hilesi


Subway Surfers Bangkok Anahtar ve Para Hilesi
Subway Surfers Bangkok Hilesi

Bugün sizlere Subway Surfers Bangkok Para Hilesi ve Subway Surfers Bangkok Anahtar Hilesi'nin nasıl yapılacağı hakkında bilgiler vermek istiyorum.. Trenlerin üzerine grafiti yaparken yakalanan karakterimizin bekçi ve bekçi köpeği tarafından kovalanmasıyla başlayan oyun, her güncellemesinde bölüm değişikliklerine gitmekte. Oyun aynı zamanda kovalamacanın yaşandığı tren istasyonlarının tasarımını tamamen değiştirmekte ve bunu zaman zaman tüm dünyada bilinen özel günlerde de yapmakta. Hilesini tanıtacağımız versiyonu ise Bangkok'ta geçiyor.

Subway Surfers Bangkok Anahtar ve Para Hilesi

Bangkok versiyonunda sınırsız anahtara ve paraya sahip olan kahramanımız, bu sayede size pek çok farklı seçim yapmayı sağlıyor. Kaykay seçimi, çeşitli özellikleri yükseltebilme gibi avantajları paranızın sınırsız olması sayesinde edinebilmenizin yanı sıra, sınırsız anahtar özelliği sayesinde de bekçiye yakalanmanız veya herhangi bir yere çarpıp oyunu kaybetmeniz durumunda canınızın tükenmemesini sağlıyor, oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Böylece oyuna en başından başlamanız ve sıkıcı olan kısımlarını her seferinde oynamanız da gerekmiyor.

Siz de Subway Surfers Bangkok versiyonunu hileli bir şekilde oynamak, sınırsız anahtar ve para hilesinin tadını çıkarmak istiyorsanız linkten gerekli APKyı indirebilirsiniz>>> TIKLA İNDİR!

Subway Surfers Bangkok Anahtar ve Para Hilesi

0 yorum:

-->