The World II Hunting BOSS Apk Obb Android


The World II Hunting BOSS Apk Obb Android

Bu yazımda sizlere The World II Hunting BOSS Apk yani The World II Hunting BOSS Android oyunu hakkında bilgi vermek ve oyunu indirebilmeniz için link paylaşımı yapmak istiyorum.

Oyunda kurduğunuz takımla (veya tek başınıza) dinozor ve ejderhaya benzeyen büyük, güçlü canavarlara karşı savaşmanız gerekiyor. Yaptığınız hareketler, uyguladığınız savaş stilleri ve elbette ki gücünüz canavarları yenmek için elinizde olan şeylerden sadece birkaçı.

Oyunun başlangıç aşamasında sadece bir adet kahraman seçme imkanınız var, ayrıca kaynaklarınız da oldukça kısıtlı. Büyük ve görkemli bir şehir olan Teros'ta dolaştıkça ve içindeki yerleri keşfettikçe kahramanınızı büyük ve korkutucu canavarlara karşı daha iyi donatarak, ona daha fazla yaşama ve savaşma şansı sağlayabilmektesiniz. Oyunda karşılaşabileceğiniz canavarların gücü ve yenilmezliği ile ilgili ayrıntıları da öğrenerek, oyunun başında hangileriyle savaşmak istediğinize dair de seçimler yapabiliyorsunuz.


Android 4.0 ve üstündeki bütün cihazlarda sorunsuz olarak çalışan The World II Hunting BOSS, en az 1 GB RAM ve 1 GHZ işlemci gücü olan cihazlarda çok daha stabil bir şekilde oynanmakta.

Oyunu indirmek için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA İNDİR!

The World II Hunting BOSS Apk Obb Android

0 yorum:

-->