Dirt Trackin Apk Android Son Sürüm


Dirt Trackin Apk Android Son Sürüm
Dirt Trackin

Bu yazımda sizlerle Dirt Trackin Apk yani Dirt Trackin Android oyununun son sürümünü paylaşacağım. Geniş bir pistte arabasını hedefe doğru götürmekte olan bir yarışçıyı canlandırdığımız bu oyunda, arabalar diğer yarış oyunlarına göre biraz daha farklı. Normal F1 araçlarına kıyasla çok daha fantastik bir şekilde tasarlanmış ve kaplanmış olan arabalarla yaptığınız yarış esnasında, rakiplerinizin önüne geçmeyi ve bunu da en az hasar alacak şekilde yapmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda seçebileceğiniz 12 adet yarış arabası ve gerçek yarış pistlerinden esinlenerek oluşturulmuş 4 ayrı pist bulunuyor. Ayrıca oyunun yapay zeka zorluğu da ayarlanabiliyor ve dokunmatik ekrandan kumanda ile telefonunuzun g sensörü arasında seçim yapabiliyorsunuz. Bunun anlamı da telefonunuzu direksiyon gibi kullanabilmeniz demek. Tur sayısı ise 5'ten 100'e kadar sıralanabiliyor, bu şekilde süre sınırlaması derdiniz de kalkmış oluyor.

Dirt Trackin Apk Android Son Sürüm

Oyunun dikkat çekici bildirim paneli ise tur sayınız, turları kaç saniyede bitirdiğiniz gibi ayrıntılar üstte göstererek sizi oyunda daha da hızlı olmaya teşvik ediyor.

Oyunu indirmek için ise linke tıklamanız yeterli>>> TIKLA!

Dirt Trackin Apk Android Son Sürüm

0 yorum:

-->