Samsung Galaxy Note 4 Root Atma - Yapma


Samsung Galaxy Note 4 Root Atma - Yapma
Samsung Galaxy Note 4 Root Yapma

Bu yazımda sizlere Samsung Galaxy Note 4 Root Yapma dosyalarını Samsung Galaxy Note 4 Root Atma işlemini paylaşacağım. Bilindiği gibi, akıllı telefonlar kullanıcıya ulaştıklarında içlerinde firmanın eklediği pek çok yerleşik program bulunur ve bunları kullanmak istemeyen kişiler telefonunu daha rahat kullanmak adına root yapmak isterler. Bu sebepleri daha da arttırabiliriz.

Baştan belirtmemiz gerekli ki, root işlemi telefonunuzu garanti kapsamından çıkartır ve olası bir sorunda yetkili servisten ücretsiz destek almanızı engeller. Unroot yaparak yeniden garanti kapsamına alabilirsiniz ancak şu an için note 4 için unroot çıkmadı. Bu yüzden root işlemi yapacaksanız bu durumu dikkate alarak tüm sorumluluğun size ait olduğunu bilmenizi isterim.

Samsung Galaxy Note 4 Root Atma - Yapma

Öncelikle aşağıda vereceğimiz farklı root versiyonlarından birisini indirerek dosyayı zip'ten klasör şekline getirmeniz gerekmekte. Ardından ise telefonunuzu bilgisayara USB vasıtasıyla bağlayarak download (indirme) moduna almalısınız. Ardından ise odin programını çalıştırarak tar.md5 uzantısına sahip olan dosyayı odin'den PDA/AP kısmına getirmeniz gerekmekte.

Sonrasında start'a basarak yüklemeyi başlatmanızın ardından ise root işlemi başlayacaktır. İşlem bittiğinde telefonun kapanıp açıldığını göreceksiniz. Telefon açıldıktan sonra Supersu uygulamasını kontrol ettikten ve herşeyin yolunda gittiğinden emin olduktan sonra ise, tebrikler, root işlemi başarıyla sonlandı!

Çeşitli modeller için root dosyalarını ve indirme linklerini aşağıda bulabilirsiniz, cihazınız bu uzantılardan hangisine mensup emin değilseniz, araştırma yapmanızı öneririm yada yorum atarak bana sorabilirsiniz.

SM-N910F (International, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!

SM-N910G (Asia, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N910H (Asia, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!

SM-N910T (T-Mobile USA, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N910W8 (Canadia, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!

SM-N910C (Thailand, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N910U (Hong Kong, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!

SM-N910K (Korea, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N910L (Korea, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N910S (Korea, Exynos)>>> TIKLA İNDİR!

SM-N9100 (China, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N9106W (China, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N9108V (China, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!
SM-N9109W (China, Qualcomm)>>> TIKLA İNDİR!

Samsung Galaxy Note 4 Root Atma - Yapma

0 yorum:

-->