Reddick: The Merc Files v1.4.1 Apk Obb Android


Reddick: The Merc Files v1.4.1 Apk Obb Android

Bu yazımda sizlere Reddick: The Merc Files Apk yani Reddick: The Merc Files Android oyunu hakkında birtakım bilgiler vermek istiyorum. Riddick, bilindiği üzere Vin Diesel'in Pitch Black'te canlandırdığı karakterlerden birisi ve hayatta kalmak konusunda oluşturduğu hisleriyle kendisini canlı tutabilmek konusunda oldukça uzmanlaşmış durumda.

Oyunda Riddick karakterini oynamaktasınız ve seslendirmede de filmde olduğu gibi Vin Diesel'in duymaktayız. Oyun içinde saklanarak, tuzaklar kurarak ve sinsice hareket ederek rakiplerinizi yok edebileceğiniz gibi, tamamen kartlarınız açık bir şekilde oynayarak onlara boyun eğdirmeyi de seçebilirsiniz. Ayrıca survival modu açıldığında da kendinizi daha farklı bir hayatta kalma yarışı içine sokmanız mümkün. Hayatta kalmaya gayret edin ve oyunu kazanın!


Oyun Android versiyonu 2.3 ve üzerinde olan bütün cihazlarda sorunsuz şekilde çalışıyor. Ayrıca son yapılan güncellemesi sayesinde performansı daha da artırılmış, çeşitli hataları düzeltilmiş ve grafikleri daha da mükemmelleştirilmiş durumda.

Reddick: The Merc Files v1.4.1 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Reddick: The Merc Files v1.4.1 Apk Obb Android

0 yorum:

-->