Botanicula Apk Obb Android Son Sürüm


Botanicula Apk Obb Android Son Sürüm

Bu yazımda sizlere Botanicula Apk yani Botanicula Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek istiyorum. Bizi böceklerin dünyasına sokmayı başaran ve çoğu kişinin ilk başta düşüneceğinin aksine, bunu büyük bir keyifle yapmamızı sağlayan oyunda, küçük ağaç yaratıkları olarak tanımlayabileceğimiz beş adet ana karakter bulunuyor. Oyunda Mr. Twig, Mr. Lantern, Mr. Poppy Head, Mrs. Mushroom, Mr. Feather olarak sıralayabileceğimiz bu ana karakterlere eşlik ediyor, onların çeşitli maceralar yaşamalarına ve girdikleri yerdeki görevlerini tamamlayabilmelerine, bonuslar toplayabilmelerine yardımcı oluyoruz.

Oyunda keşfetme imkanımızın bulunduğu 150 adet farklı mekan bulunmakta. Ayrıca gizli bonusların oldukça yüksek puanlar sağladığını da belirmemiz gerekli.


Birçok kişi tarafından hem grafikleri, hem müzikleri, hem de kurgusu bakımından oldukça başarılı bulunan ve bu anlamda birçok ödüle layık görülmüş Botanicula oyunu, size hoş vakit geçirmeyi garanti eden eğlenceli oyunlardan bir tanesi diyebiliriz. Üstelik belirli bir yaş sınırlaması olmadan, isteyen herkesin oynayabileceği oldukça sade ve nezih bir oyun olma özelliğini de taşımakta.

Oyunu indirmek için>>> TIKLAYINIZ!

Botanicula Apk Obb Android Son Sürüm

0 yorum:

-->