Battle Camp Hile Android Apk


Battle Camp Hile Android Apk
Battle Camp Hile Apk

Bu yazımda sizlere Battle Camp Hile yani Battle Camp Hile Android hakkında bilgi vermek istiyorum. 90'ların sonunda oldukça popüler bir hale gelmiş ve ortalığı kasıp kavurmuş olan Pokemon'un kurgusuna oldukça benzer bir şekilde tasarlanmış olan oyun 400'e yakın yaratık üzerinden ilerlemekte. Size saldırmakta olan yaratıkları öldürdüğünüzde bunlardan para ve yaratıkların çeşitli özellikler kazanmasını sağlayan parçalar düşüyor. Bu parçaları toplayarak kendi yaratıklarınıza ulaştırabilir veya yeni yaratık oluşturmayı deneyebilirsiniz. Bu yüzden oyunun puzzle'a benzer bir yanı olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Pokemon'da olduğu gibi yaratık evrimleşmesi gerçekleşebiliyor olsa da, bunun biraz daha zor bir uğraş olduğunu söylemek gerekli. Genellikle yakaladığınız nadir türde yaratıkların özelliklerini puzzle gibi birleştirerek elde edebildiğiniz evrimleşme meselesi, güçlü bir takım kurmanız ve başkalarına kafa tutabilmeniz açısından da gerekli bir durum.

Battle Camp Hile Android Apk

Oyun içinde sanal para biriktirmeniz de çeşitli özellikleri kullanmanız açısından önemli. Örneğin oyuncular arasında bir birlik kurmak istediğinizde bunun bedeli aşağı yukarı 100 taler civarlarında. İttifak kurduğunuzda daha güçlü oluyor ve oyunda daha hızlı ilerleyebiliyorsunuz.

HİLE İÇİN GEREKLİ AÇIKLAMA VE İNDİRMEK İÇİN>>> TIKLAYIN!

Battle Camp Hile Android Apk

0 yorum:

-->