Battleheart Legacy v1.2.5 Apk Obb Android


Battleheart Legacy v1.2.5 Apk Obb Android
Battleheart Legacy Apk Obb

Bu yazımda sizlere  Battleheart Legacy Apk yani  Battleheart Legacy Android hakkında bilgi vermek ve uygulamayı indirebileceğiniz bir adet link sunmak istiyorum. İçinde geniş bir hayal dünyasını barındıran  Battleheart Legacy'de karakterimiz düşmanlarla savaşmak için gerekli yeteneklere ve güçlere sahip olmak zorunda. Oyunda cesur bir savaşçı mı olacaksınız, yoksa kötü bir şöhreti olan dolandırıcı mı? Tercihlerin tamamı size bırakılmış durumda. Ancak tercihleiniz, hikayenizin ve karakterinizin bıraktığı mirası da doğrudan etkileyecek.

Karakterinizi ilerletmek ve düşmanlarınızın üzerine sürmek için ise tek tıkla hedef belirlemeniz yeterli oluyor. Gerçek zamanlı bir savaş oyunu olarak da kabul edilen Battleheart Legacy'da, savaşı başlatmak için uygun anı bekleyin ve hamlenizi yapın!

Battleheart Legacy v1.2.5 Apk Obb Android

Oyunda sizlere karakterinizi özelleştirmek için 12, yeteneklerinizi geliştirmeniz için ise 150'nin üzerinde seçenek sunulmakta. Karakterlerin yapabildikleri arasında şarkıyla uyutma, zehirleme, düşmanlarının kafasına meteor düşürmek gibi birçok özellik bulunmakta.

Android 4.1 ve üzerindeki bütün versiyonları destekleyen oyun, geçirdiği son güncelleme sayesinde daha da stabil bir hale getirildi ve bu sayede grafik kartlarının gereksiz güç tüketiminin de önüne geçildi.

Oyunu indirmek için linke tıklayabilirsiniz>>> TIKLA!

Battleheart Legacy v1.2.5 Apk Obb Android

0 yorum:

-->