Slender Rising v1.0 Apk Obb Android


Slender Rising v1.0 Apk Obb Android
Slender Rising Apk Obb


Bugün sizlerle Slender Rising Apk yani Slender Rising v1.0 Apk Android oyunu hakkında bilgi vermek istiyorum. İlk olarak iOS sistemini kullanan akıllı telefonlar ve tabletler için üretilmiş olan bu oyun, sonrasında diğer kullanıcıların da istekleri doğrultusunda Android için optimize edilerek yayına hazırlandı ve oyunseverlerin beğenisine sunuldu.

Slender Rising'de, perili olduğundan şüphelenilen mekanları araştırmak ve burada yaşanan kimi mistik ve gizemli olayları ortaya çıkartmak amacıyla işin içine dahil olmuş durumdasınız. Üstelik gece ve gündüz görev tanımlarınız için herhangi bir farklılık ifade etmemekte: gece görüşü moduyla görüşünüzü daha da açıyor ve belli başlı ipuçlarını yakalamaya çalışıyorsunuz. Bu sırada ya hayaletler tarafından yakalanmadan bütün gizemleri çözerek bölümleri tamamlamanız ya da oradan hemen çıkabilmek için 7 tane yol bulmanız gerekmekte.

Slender Rising v1.0 Apk Obb Android

Karakterinizi kontrol etmek için üzerine tıklamanız ve götürmek istediğiniz yere sürüklemeniz oyunu oynamak için yeterli. Üstelik oyun, müzikleriyle sizi daha da içine çekmeye hazır!

Slender Rising v1.0 Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Slender Rising v1.0 Apk Obb Android

0 yorum:

-->