FarmVille 2: Köy Kaçamağı Anahtar Hilesi Apk


FarmVille 2: Köy Kaçamağı Anahtar Hilesi Apk
FarmVille 2: Köy Kaçamağı Hile Apk

Bu yazımda sizlere FarmVille 2: Köy Kaçamağı Hile'si olan FarmVille 2: Köy Kaçamağı Anahtar Hilesi hakkında bilgi paylaşımında bulunmak ve anahtar hileli apk'yi indirmenize imkan sağlayacak bir adet link vermek istiyorum. Son birkaç yılda popüler olan, özellikle de Facebook üzerinden oynanma sayısı her geçen gün arttığı için daha da popülerleşen FarmVille, Köy Kaçamağı versiyonu ile artık akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden de rahatlıkla oynanabilir durumda.

Oyunun normal FarmVille'den farkı ise çeşitli özellikler eklenmesi ve daha fazla ürün çeşidi sunması olarak adlandırılabilir. Aile çiftliği kurmak, özel meyve ve sebzelerin ekildiği tarlalar yaratmak, kıyı ürünlerini hasat etmek gibi pek çok imkanın yanı sıra oyunda sabırsız oyuncuların oldukça beğenisini kazanacak bir özellik de bulunuyor: bazı telefon veya tabletlerde cihaz saatini ileriye almanız durumunda hasat işlemi çabucak sonlanabiliyor. Ayrıca oyunu oynamak için hiçbir aşamada Facebook'a veya internete bağlanma ihtiyacı duymuyorsunuz.

FarmVille 2: Köy Kaçamağı Anahtar Hilesi Apk

FarmVille 2 Köy Kaçamağı'nda önceki sürümler sırasında oyuncuların karşısına çıkan hataların birçoğu da düzeltildi ve oyun çok daha stabil bir hale getirildi. Bu sayede karşınıza hata mesajları çıkmadan daha keyifli vakit geçirebileceksiniz.

Dosya içinde sizlere sunmakta olduğumuz anahtar hilesini yüklerken ise internet bağlantısını kapatmanız ve işlemleri bu şekilde gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Dosyayı indirmek için tıklayınız>>> TIKLA!

FarmVille 2: Köy Kaçamağı Anahtar Hilesi Apk

0 yorum:

-->