No.1 i6 Android Cep Telefonu İnceleme


No.1 i6 Android Cep Telefonu İnceleme

Bu yazımda sizlere No.1 i6 Android Cep Telefonu İnceleme konusunda bilgi vermek ve telefonun özellikleri konusunda kısa bilgilendirmeler yapmak istiyorum. i6 Android, adından da anlaşılacağı gibi iPhone 6'nın yan sanayi ürünlerinden bir tanesi, ancak oldukça başarılı bir tasarımın da sahibi. Apple'ın tasarımını aynen kopyaladığı için bu konuda elbette ki potansiyel kullanıcılarından oldukça ilgi görmekte.

Cihaz kendisinden beklenmeyecek şekilde 4k video çekebilen bir arka kameraya sahip. Ön kamerası ise 5 MB görüntü alma özelliği taşımakta.


Android 4.2.2 Jelly Bean versiyonunu ile birlikte gelen telefon, aynı zamanda içinde 16 GB dahili hafıza bulundurmakta. Piyasadaki çoğu giriş seviyesindeki akıllı telefonun 8 GB civarı belleklerle geldiğini düşünürsek, bu cihazın güzel bir artısı. Ayrıca i6'ya 16 GB'a kadar harici hafıza kartı da takılabilmekte.

Cihaz yurtdışında 150 dolar civarında bir fiyatla satışa sunulmakta. Ülkemizde de yine buna yakın bir fiyat aralığında bulunacağını söylememiz mümkün.

No.1 i6 Android Cep Telefonu İnceleme

0 yorum:

-->